Miceliul de la productie pana la livrare

Fabrica Amycel , Vendôme Franta

Cu o capacitate de producţie de 16 milioane litri miceliu pe an deserveste pieţele din Europa si Orientul Mijlociu

 

Amycel S.A.R.L.  Capital 2.710.000 EUR

BP 30210-13 Boulevard de l'industrie

41103 Vendome cedex - Franta

Tel: +33254773389 , Fax: +33254777442

Laboratorul de producţie a miceliului

 

Facilitaţile de producţie sunt dotate cu ultimele tehnologii de profil asigurand in mod constant calitate de top miceliului produs aici.

Inoculare si ambalare

In zona sterila, suportul de cereale preparat este inoculat si ambalat in pungi cu microfiltre astfel dupa incubare  obţinandu-se miceliu comercial destinat consumatorului final , respectiv producatorului de ciuperci.

Extindere Amycel Vendome

Depozitare si transport

Miceliul comercial se pastreaza in camere frigorifice cu ventilaţie continua la temperatura de +1°C .

Deasemenea transportul pana in Romania si depozitarea aici au loc in aceleasi condiţii, pentru a menţine inaltul standard de calitate impus de catre Amycel.

 

 

 

 

 

Noutaţi

Incepand cu luna martie 2014, Amycel Vendôme-Franta se extinde cu capacitaţi noi de producţie , astfel se adauga 35.000 litri de miceliu produs in plus pe zi.

Amycel dispune de inca doua fabrici in SUA, una in San Juan Bautista-California, si cealalta in Madisonville, Texas.